Home Noutati Ce promotii au bancile. De la reduceri la cumparaturi sau la bilete de avion la creditul pentru gradinarit

Ce promotii au bancile. De la reduceri la cumparaturi sau la bilete de avion la creditul pentru gradinarit

Lipsa interesului populatiei pentru noi imprumuturi ii determina pe bancheri sa caute solutii alternative de majorare a numarului de clienti. Reduceri la biletele de avion, discounturi la cumparaturi in diverse retele de magazine sau campanii de promovare pe retelele de socializare. Acestea sunt cele mai noi strategii prin care bancile incearca sa atraga noi clienti.

Recent, BCR si Wizz Air au lansat noul card de credit BCR Wizz Air. "Cardul de credit BCR Wizz Air, primul de acest gen pe piata aeriana low-fare din Romania, ofera reduceri importante la achizitionarea serviciilor si biletelor de avion Wizz Air", au declarat oficialii celei mai mari banci de pe piata locala. Cardul este emis sub sigla MasterCard, in lei, cu limita maxima de 20.000 lei si perioada de gratie de pana la 53 de zile. Cardul permite un bonus 4% la achizitionarea produselor si serviciilor Wizz Air prin wizzair. com si 2% pentru tranzactiile efectuate direct la POS-urile comerciantilor si pe internet.

Bonus la cumparaturile cu cardul de debit

La randul ei, GE Garanti Bank ofera clientilor sai o noua facilitate atasata cardului de debit GarantiBank24, si anume posibilitatea de a acumula bonus la tranzactiile realizate la comercianti. Astfel, pentru toate cumparaturile achitate cu cardul de debit emis de banca, la orice comerciant din Romania sau din strainatate, posesorii acestuia vor primi automat un bonus din valoarea tranzactiilor efectuate. Pana la sfarsitul anului, cei care vor utiliza cardul de debit pentru cumparaturi vor primi un bonus de 0,5% din valoarea cumparaturilor. Bonusul acumulat in urma bunurilor platite cu cardul de debit GarantiBank24 va putea fi cheltuit ulterior, pentru cumparaturi gratuite, in magazine partenere.

Bani pentru unelte de gradinarit. Plus: protectie la somaj

Dedeman si BRD Finance le ofera clientilor, de pe 9 septembrie pana pe 6 octombrie 2010, un produs de creditare cu o dobanda anuala nominala de 7%. Clientii pot achizitiona in acest fel materiale pentru amenajarea locuintei sau pentru gradinarit. Clientii au la dispozitie perioade de rambursare de pana la 60 de luni. In plus, daca la semnarea contractului este ales pachetul optional de asigurare Optim, clientii pot fi protejati inclusiv in situatia intrarii in somaj, plata ratelor fiind acoperita temporar prin intermediul primei.

Promovare pe Facebook

Credit Europe Bank isi promoveaza unele dintre produse pe Facebook, prin pagini dedicate. "Prin intermediul paginii create pe Facebook, sunt la un clic distanta ultimele noutati privind beneficiile, campaniile sau evenimentele pe care CardAvantaj le pregateste", au anuntat reprezentantii bancii. In plus, vizitatorii paginii sunt indemnati sa transmita "intr-un cadru relaxat" opiniile personale, solicitarile si asteptarile lor. Pe de alta parte, oficialii RBS Romania, filiala locala a grupului Royal Bank of Scotland, au anuntat recent ca se vor orienta din nou cu precadere spre zona serviciilor pentru firme, iar ponderea operatiunilor pentru populatie va fi redusa.


Sursa www.gandul.info


Site realizat cu mândrie de graficaro.net - servicii de creare site